Toarnbei, Westergeest

Eigenschappen

Agrarische grond in Westergeest
Oppervlakte: 500m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Toarnbei
Plaats: Westergeest
Provincie: Friesland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Westergeest, Friesland. Het perceel is gelegen aan de Toarnbei.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Westergeest (Fries: Westergeast) is een dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten zuidwesten van Ee, ten noordwesten van Oudwoude, ten noorden van Kollumerzwaag en ten zuidoosten van Driesum en Oostwoud. De dorpskern ligt tussen de Nieuwe Zwemmer en de Stroobossertrekvaart, ten noordoosten van de N910.

Aan de Stroobossertrekvaart kent het een haven en verder kent het dorp enkele campings. In 2020 telde Westergeest 605 inwoners. Onder het dorp vallen de buurtschappen Beintemahuis, Bonte Hond (deels), Kettingwier, Weerdeburen en Westerburen.

Oorspronkelijk viel Triemen ook onder het dorp, voordat deze in 1943 een zelfstandig dorp werd. Andere plaatsen die tot het dorpsgebied hebben behoord zijn; De Wirden, Hanenburg, Zandbulten en Zwagerveen.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie