Uilenveld, Emmen

Eigenschappen

Agrarische grond in Emmen
Oppervlakte: 312m²
Prijs:  €T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Uilenveld
Plaats: Emmen
Provincie: Drenthe

Omschrijving

Perceel landbouwgrond te koop in Emmen, Drenthe. Omringd door bebouwing.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Emmen is een plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. Het is de grootste plaats in de gelijknamige gemeente Emmen (107.113 inwoners). De plaats zelf heeft op 1 januari 2019 een inwonertal van 56.545.

Emmen vervult een centrumfunctie in de regio Zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd. Nieuwbouwwijken werden op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd, om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar het voormalige (Noorder) Dierenpark Emmen, dat in maart 2016 werd opgevolgd door Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 312m²
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie