Veilingstraat, Nieuw-Amsterdam

Eigenschappen

Industrie grond in Nieuw-Amsterdam
Oppervlakte: 5437 m²
Prijs:  €T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Veilingstraat
Plaats: Nieuw-Amsterdam
Provincie: Drenthe

Omschrijving

Perceel industriegrond te koop in Nieuw-Amsterdam, Drenthe. Omringd door industrieterrein, met een bedrijfspand erop. Gelegen aan de A 37 richting Duitsland.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor Industriedoeleinden. Industriegrond kopen als investering kan onder andere interessant zijn voor de toekomst. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Nieuw-Amsterdam (Drents: Neij-Amsterdam) is een dorp in de gemeente Emmen in Zuidoost-Drenthe (Nederland).

Het dorp Veenoord ligt pal tegen Nieuw-Amsterdam aan – feitelijk is het één geheel, Nieuw-Amsterdam – Veenoord. Dat een deel een andere naam heeft komt doordat het voor de gemeentelijke herindeling van Drenthe in een andere gemeente lag, namelijk Sleen. Nieuw-Amsterdam – Veenoord wordt ook wel Tweelingdorp genoemd. Sinds de gemeentelijke herindeling op 1 januari 1998 horen beide dorpen bij de gemeente Emmen.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 5437m²
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie