Voskampweg, Schaijk

Eigenschappen

Bosgrond in Schaijk
Oppervlakte: 42.520m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Voskampweg
Plaats: Schaijk
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Prachtig stuk bosgrond te koop aan de Voskampweg in Schaijk, Noord-Brabant.

Door zelf te beleggen in de aankoop van bosgrond kunt een goed rendement verwachten. Of u nou besluit om het bos gewoon bos te laten, of dat u kijkt naar andere mogelijkheden voor meer rendement, de trend van de laatste jaren vertoond een continu waardestijging van de bosgronden.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Schaijk is een dorp in de Nederlandse gemeente Maashorst, provincie Noord-Brabant. Schaijk is gelegen in het noordoosten van Noord-Brabant. Op 1 januari 2021 telde Schaijk 7.315 inwoners.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Schaijk.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 42.520 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie