Waalbandijk, Wamel

Eigenschappen

Landbouwgrond in Wamel
Oppervlakte: 1990m²
Prijs: €29 m2 k.k.

Adresgegevens

Straat: Waalbandijk
Plaats: Wamel
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Wanel, Gelderland. Het perceel is gelegen aan de Waalbandijk. De kavelgrootte is bespreekbaar!

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Wamel is een dorp (circa 2400 inwoners) in het Land van Maas en Waal in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is een dijkdorp op de linkeroever van de Waal. Aan de overkant van deze rivier ligt Tiel, waarmee het door een veerdienst – en sinds 1973 door de eerste zelfdragende betonnenbrugconstructie van Nederland – is verbonden. Wamel behoort tot de gemeente West Maas en Waal.

De eerste vermelding van Wamel, toen Vamele (doorwaadbare plaats) geheten, dateert uit 893 n.Chr. wanneer de Abdij van Prüm een hof te Wamel bezit. Omstreeks 1445 werd er een clarissenklooster gesticht.

Op 1 januari 1818 werd de gemeente vergroot met de opgeheven gemeente Leeuwen. Op 1 januari 1984 werd de gemeente Wamel samengevoegd met de gemeenten Appeltern en Dreumel tot een fusiegemeente met de werknaam Wamel. Op 1 juli 1985 werd de naam van deze nieuwe gemeente gewijzigd in West Maas en Waal.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1990m²
Prijs €29 m2 k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu