Westerbrink, Veendam

Eigenschappen

Agrarische grond in Veendam
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Westerbrink
Plaats: Veendam
Provincie: Groningen

Omschrijving

Perceel agrarische grond te koop aan de Westerbrink in Veendam, Groningen.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Veendam (inwoners per 31 mei 2018: 27.496, bron: CBS) is een gemeente in Noord-Nederland in de provincie Groningen. De gemeente beslaat een oppervlakte van 78,7 km² (waarvan 2,6 km² water). Ambtelijk is de gemeente samen met buurgemeente Pekela gefuseerd. De ambtelijke organisatie heet De Kompanjie. De gemeente kreeg haar huidige grenzen in 1969 toen een deel van de voormalige gemeente Wildervank bij Veendam werd gevoegd.

De propositie ligt pal boven de golfclub de Compagnie Veendam welke onlangs is uitgebreid tot 18 holes. De wens is om in de toekomst nog verder uit te breiden middels het zogenoemde Singelgolf.

Klik hier voor meer informatie.

Oppervlakte 1000m²
Prijs €T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu