Zeedijk, Assendelft

Eigenschappen

Landbouwgrond in Assendelft
Oppervlakte: 750m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Zeedijk
Plaats: Asssendelft
Provincie: Noord-Holland

Omschrijving

Goed gelegen perceel agrarische grond te koop in Assendelft, Noord-Holland. Dit zeer goed gelegen perceel aan de rand van het Noordzee kanaal kan een prachtige lange termijn investering voor u zijn. Door een groot woningtekort in omgeving Amsterdam is de kans groot dat op termijn projectontwikkelaars de mooie kansen in omgeving Assendelft zullen gaan benutten.

Dit perceel is te koop in delen van 250 m2.

Agrarische grond is perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Assendelft is een lintdorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp is van oorsprong opgedeeld in verschillende buurtschappen, het Noordeinde, de Kerkbuurt en het Zuideinde. Later zijn daar Langeheit en wat overgebleven was van de plaats Buitenhuizen bij gekomen. Aan de westkant kent Assendelft een groot poldergebied, met onder meer een deel van de buurtschap Busch en Dam. Aan de oostkant van Assendelft zijn de buurtschappen Vrouwenverdriet en Nauerna gelegen. Assendelft had in 2020 23.960 inwoners, waarvan 15.346 woonachtig in de vinexwijk Saendelft. Assendelft was tot 1974 een zelfstandige gemeente en was qua oppervlakte de grootste gemeente in de Zaanstreek (daarna Zaandam). In 1974 is Assendelft opgegaan in de gemeente Zaanstad.

Klik hier voor het bestemmingsplan van Assendelft.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 750m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie