Aadorpweg, Vriezenveen

Eigenschappen

Agrarische grond in Vriezenveen
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Aadorpweg
Plaats: Vriezenveen
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Vriezenveen, Overijssel. Gelegen aan de Aadorpweg. Dit perceel kan in zijn geheel gekocht worden of in delen van 250m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Vriezenveen is een plaats in de gemeente Twenterand in de Nederlandse provincie Overijssel. Het inwonertal bedroeg op 1 januari 2010 13.570.

Tot 1 juli 2002 vormde Vriezenveen samen met de dorpen De Pollen, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Aadorp en de buurtschappen Bruinehaar, Weitemanslanden en Westerhoeven een zelfstandige gemeente. De voormalige gemeente Vriezenveen is in 2001 samengevoegd met de voormalige gemeente Den Ham, onder deze gemeente vielen de plaatsen Den Ham, Vroomshoop en Geerdijk, beide gemeentes zijn opgegaan in de gemeente Twenterand.

Onderstaand vindt u meer informatie:

klik hier en hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000m²
Prijs € N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie