Speculatiegrond

Uitgelichte Speculatiegrond

Waarom investeren in speculatiegrond?

Er is in Nederland nog ontzettend veel braakliggende of onbestemde grond met veel potentie. Agrarische grond waar momenteel niets mee gebeurd maar waarvan de kans groot is dat de bestemming van deze grond in de toekomst wijzigt naar bouwgrond. Dit betekent een forse waardestijging. Wanneer u de grond dan kan verkopen aan de gemeente of een projectontwikkelaar, kunt u rekenen op een zeer lucratieve winst. U dient er rekening mee te houden dat een bestemmingswijziging lang duurt. Een van de voordelen van investeren in grond is dat u bij verkoop geen belasting betaald op winst.

Het kopen van speculatiegrond

Een investering in grond kan dus vooral bij een bestemmingsplanwijziging erg lucratief uitpakken en kan een welkome aanvulling zijn op uw beleggingsportefeuille. Bij het kopen van grond komt uiteraard het nodige kijken. Wij adviseren u hier graag over. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de kavels op ons platform en kunnen u snel koppelen aan de verkopende partij. Grondplatform.nl is geen bemiddelaar, wij richten ons vooral op het samenbrengen van kopers en verkopers.

Speculatiegrond kopen via Grondplatform.nl

Wilt u graag investeren in speculatiegrond? Grondplatform.nl helpt u graag met het vinden van een geschikte kavel voor de juiste prijs en brengen u in contact met de verkopende partij. Wij zijn onafhankelijk en staan voor u klaar met objectief advies. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Zoekopdracht

U kunt natuurlijk regelmatig ons aanbod bekijken maar wij bieden u ook de mogelijkheid een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij zullen dan aan de hand van door u opgegeven criteria: grootte, bestemming, regio of plaats, op zoek gaan naar een geschikte kavel. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u als eerste aan de onderhandelingstafel terecht komt.

Speculatiegrond verkopen?

Wat vinden anderen van Grondplatform?