Agrarische grond

Uitgelichte Agrarische grond

Waarom investeren in Agrarische grond?

Wat is agrarische grond?

Agrarische grond is een stuk grond met een agrarische bestemming. Het mag door iedereen gebruikt worden voor land- en tuinbouwdoeleinden als het telen van groenten, fruit of andere gewassen. Er mag ook vee gehouden worden op agrarische grond. Het plaatsen van een schuilstal of afrastering is bijvoorbeeld wel aan voorwaarden verbonden. De gemeente moet hier in veel gevallen een vergunning voor verlenen. U kunt uw agrarische grond na aankoop ook verpachten. U dient zich wel te houden aan het bestemmingsplan van het stuk grond. Agrarische grond heeft een agrarische waarde, er mag dus niet op gebouwd worden. Dit is dan ook de reden waarom agrarische grond in veel gevallen een stuk goedkoper is dan bouwgrond.

Kies de juiste kavel agrarische grond

Er zijn veel agrariërs op zoek naar uitbreiding van hun grondbezit. Voor hen is Grondplatform.nl het juiste platform. Ons aanbod bevat kavels agrarische grond voor een eerlijke prijs. Het aankopen van agrarische grond kan ook een goede investering zijn. Grond is immers waardevast en kan een groot rendement hebben. Dit kan in de toekomst leuke resultaten opleveren. Met enige regelmaat wordt agrarische grond echter aangewezen als bouwgrond voor woningen, dit heeft veel invloed op de prijs. Laat u vooraf dus goed informeren.

Agrarische grond kopen via Grondplatform.nl

Wilt u als agrariër bijvoorbeeld uw grondbezit uitbreiden? Of bent u als particulier op zoek naar agrarische grond? Grondplatform.nl helpt u graag met het vinden van een geschikte kavel voor de juiste prijs brengen u in contact met de verkopende partij. Wij zijn onafhankelijk en staan voor u klaar met objectief advies. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Zoekopdracht

U kunt natuurlijk regelmatig ons aanbod bekijken maar wij bieden u ook de mogelijkheid een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij zullen dan aan de hand van door u opgegeven criteria: grootte, bestemming, regio of plaats, op zoek gaan naar een geschikte kavel. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u als eerste aan de onderhandelingstafel terecht komt.

Agrarische grond verkopen?

Wat vinden anderen van Grondplatform?