Over ons

Grondplatform.nl is ontstaan uit de behoefte van zowel verkopers als kopers om op een georganiseerde, gecontroleerde en kwalitatief snelle manier tot elkaar te komen. Het kopen of verkopen van grond gaat niet over één nacht ijs en dient met veel zorg en zorgvuldigheid te gebeuren. Wij constateerden dat er bij beide partijen behoefte is aan een deskundig, onafhankelijk en objectief platform dat koper en verkoper verbindt. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijk handelsplatform met een uitgebreid aanbod aan kavels, (ver)kopers en succesvolle verkopen. U kunt van ons altijd eerlijk advies en een transparant proces verwachten.

Wij maken het kopen en verkopen van grond eenvoudig door potentiële kopers de zekerheid te bieden van goed gecontroleerde kavels met alle noodzakelijke informatie. Kavels die niet aan onze strenge eisen voldoen, zullen nooit op Grondplatform.nl te koop worden aangeboden. Voor kaveleigenaren die snel, maar tegen een goede prijs van hun grond af willen, bieden wij het ideale platform met bewezen kopers. Dankzij onze kennis van de markt en de juiste contacten bieden wij zowel kopers als verkopers zekerheid.

De grondkoerier

Veel van de in onze kennisbank opgeslagen informatie publiceren wij in ons weekblad de Grondkoerier. Deze uitgave bevat belangrijke informatie voor zowel kopers als verkopers van grond.

Zonneparken

Naast ons platform voor de koop en verkoop van kavels ontwikkelen wij ook, samen met een aantal partners, zonneparken. Hiervoor brengen wij alle eigenaren samen en proberen wij samen met de gemeente, de netbeheerder en een projectontwikkelaar een zonnepark te realiseren. Kavel eigenaren kunnen dan langdurig hun kavel(s) verhuren aan de zonnepark exploitant.

logo grondplatform
grond

Vraagbaak

Dankzij de kennis en contacten die wij bezitten voorzien wij u van het beste advies op maat omtrent de koop en verkoop van kavels. Zodoende zijn wij voor u een vraagbaak, of u nu grond wilt kopen of verkopen. Door vraag en aanbod op gecontroleerde, heldere wijze samen te brengen bent u als koper altijd verzekerd van kavels die passen bij wat u voor ogen hebt. Als verkoper weet u altijd zeker dat uw grond onder de aandacht wordt gebracht bij een relevante doelgroep.

Onafhankelijk

Grondplatform.nl is volledig onafhankelijk en heeft als doel om contact tussen beide partijen tot stand te brengen. Wij bemiddelen niet en staan niet aan de kant van de koper, noch van de verkoper. Wij staan echter wel altijd voor de koper en verkoper klaar met objectief advies. Wij werken alleen samen met gerenommeerde partijen en hebben ervaren specialisten in ons team. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Extra services

Zoekopdrachten

Grondplatform.nl bied u ook de mogelijkheid een zoekopdracht te plaatsen. Indien u geen tijd heeft om op regelmatige basis het aanbod van kavels te bekijken kunt u ons een zoekopdracht geven. Wij zullen dan op basis van door u aangegeven criteria, soort kavel, kenmerken, bestemming, grootte, regio of plaats, op zoek gaan naar een geschikte kavel. Wanneer wij een geschikte kavel hebben gevonden zullen wij u met de verkopende partij in contact brengen en kunt u rechtstreeks met de verkopende partij in onderhandeling treden.

De Grondkoerier

Bij Grondplatform zijn wij elke week bezig met het verzamelen van informatie. Veel informatie die van belang kan zijn voor grondeigenaren bundelen wij in onze wekelijkse uitgave de Grondkoerier. U ontvangt elke week per e-mail belangrijke informatie over waarde-ontwikkeling, bestemming wijzigingen en andere informatie die voor de verkoopbaarheid of waarde van uw kavels van belang is. Een abonnement op de Grondkoerier kost slechts 5 Euro per maand.

Toegankelijk platform

Snelheid is waar het bij ons om draait. Door een toegankelijk platform te bieden, bieden wij kansen aan kopers die snel hun slag willen slaan met de aankoop van een stuk grond dat in de toekomst mogelijk veel meer geld waard gaat worden of met een kavel bouwgrond of agrarische grond voor eigen gebruik.

Andersom zijn wij er ook voor grondeigenaren die niet langer willen wachten of niet meer willen speculeren op prijsstijgingen. Die snelheid komt ook tot uiting in een goede doorlooptijd. Ons aanbod aan kavels wijzigt vrijwel dagelijks, dus is er voor u als koper vandaag geen geschikte kavel, kan die er morgen wel zijn.

Kavel verkopen?

Benieuwd naar de waarde of naar bestemming wijzigingen? Doe dan bij ons een kavel check.

Het is vrijblijvend én gratis.

Blijf op de hoogte

Laat uw contactgegevens achter en we houden u per e-mail op de hoogte door het sturen van nieuwsbrieven. Heeft u specifieke zoekcriteria plaats dan bij ons een zoekopdracht. U kunt zich ook abonneren op de Grondkoerier, dan ontvangt u wekelijks per e-mail relevante informatie voor de waarde ontwikkeling en verkoopbaarheid van uw kavels.