Doe nu een gratis kavelcheck

Transparant proces

Wij dragen zorg voor een eerlijk, soepel en transparant proces, waarbij wij alles in het werk stellen om uw kavel zo goed mogelijk te kunnen verkopen aan een geïnteresseerde koper. Grondplatform.nl helpt u uw grond verkopen voor de juiste prijs.

Contact met een specialist

Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen, neemt een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op om de details over uw kavel te bespreken. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het kadastrale nummer en de door u gewenste verkoopprijs. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij dan een gerichte marketingcampagne maken om het juiste type koper te kunnen vinden.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kavelcheck

Benieuwd naar de verkoopbaarheid van uw kavel? Doe dan gratis en geheel vrijblijvend een kavelcheck door Grondplatform.nl. Vul in onderstaand formulier de gegevens van uw kavel in om de kavelcheck in gang te zetten. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met de door u ingevulde gegevens. Wij zullen u na ontvangst zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel sturen en brengen wij u op de hoogte over de verkoopkansen van uw kavel.

  Werkt het formulier niet, we helpen u graag? +31 (0)30 2273 367

  bord land te koop

  Wat kost het verkopen van mijn kavel?

  Bij elke kavel die op Grondplatform.nl wordt aangeboden en verkocht, leveren wij maatwerk. Om deze reden hanteren wij geen vaste prijzen, maar maken wij een prijs op maat. De kosten voor het verkopen van uw kavel zijn afhankelijk van uw wensen en uw kavel. Vanzelfsprekend bespreken wij de mogelijkheden en kosten graag met u in een persoonlijk gesprek. Waar u ook voor kiest, wij bieden u altijd uitstekende mogelijkheden om gevonden te worden en op te vallen.

  Voor overige vragen betreft het verkopen van uw kavel en kavels in het algemeen verwijzen wij u naar de FAQ pagina. U kunt ook direct contact met ons opnemen via het contactformulier of de onderstaande contactgegevens.

  Waarom grond verkopen via Grondplatform.nl?

  Wij zijn uw partner in aan- en verkoop van kavels. Grondplatform.nl brengt verkopers en kopers van grond samen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van kopers. Daarom worden er via ons platform zoveel kavels verkocht. Op ons platform maken we het kopen van grond overzichtelijk en bieden we ook verkopers de beste dienstverlening. Naast het verkopen van individuele kavels bieden wij ook het gezamenlijk aanbieden van kavels binnen één verkaveling aan. Kijk hiervoor op onze projectverkoop pagina.

  Het kopen of verkopen van grond is een serieuze aangelegenheid en gaat niet over één nacht ijs. Als handelsplatform met verstand van zaken biedt Grondplatform.nl u zekerheid. Wij werken alleen samen met gerenommeerde partijen en hebben ervaren specialisten in ons team. Dankzij de kennis en contacten die wij bezitten voorzien wij u van het beste advies op maat omtrent de (ver)koop van uw kavel.

  Elke advertentie wordt verspreid onder ons adressenbestand met kopers en verschijnt op onze social media kanalen. Vanzelfsprekend is uw advertentie ook vindbaar in de zoekmachines en krijgt deze een mooie plek op de website. Bent u op zoek naar extra manieren om op te vallen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

  Wat vinden anderen van Grondplatform?

  Menu