Doe nu een gratis kavelcheck

Transparant proces

Wij dragen zorg voor een eerlijk, soepel en transparant proces, waarbij wij alles in het werk stellen om uw kavel zo goed mogelijk te kunnen verkopen aan een geïnteresseerde koper. Grondplatform.nl helpt u uw grond verkopen voor de juiste prijs.

Contact met een specialist

Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen, neemt een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op om de details over uw kavel te bespreken. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het kadastrale nummer en de door u gewenste verkoopprijs. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij dan een gerichte marketingcampagne maken om het juiste type koper te kunnen vinden.

Weten hoe het werkt?

Bij grondplatform kunt u op twee manieren adverteren. U kunt een advertentie plaatsen op ons online platform of u kunt een advertentie plaatsen in onze Grondkrant. Het laten plaatsen van een advertentie is heel eenvoudig. Wij hebben een speciale pagina gemaakt om u uit te leggen hoe het werkt.

Neem contact op voor een gratis kavelcheck

Benieuwd naar de verkoopbaarheid van uw kavel? Doe dan gratis en geheel vrijblijvend een kavelcheck door Grondplatform.nl. Vul in onderstaand formulier de gegevens van uw kavel in om de kavelcheck in gang te zetten. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met de door u ingevulde gegevens. Wij zullen u na ontvangst zo snel mogelijk contacteren en u op de hoogte brengen over de verkoopkansen van uw kavel.  Werkt het formulier niet, we helpen u graag? +31 (0)30 2273 367

  Waarom grond verkopen via Grondplatform.nl?

  Wij zijn uw partner in aan- en verkoop van kavels. Grondplatform.nl brengt verkopers en kopers van grond samen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van kopers. Daarom worden er via ons platform zoveel kavels verkocht. Op ons platform maken we het kopen van grond overzichtelijk en bieden we ook verkopers de beste dienstverlening. Naast het verkopen van individuele kavels bieden wij ook het gezamenlijk aanbieden van kavels binnen één verkaveling aan. Kijk hiervoor op onze projectverkoop pagina.

  Het kopen of verkopen van grond is een serieuze aangelegenheid en gaat niet over één nacht ijs. Als handelsplatform met verstand van zaken biedt Grondplatform.nl u zekerheid. Wij werken alleen samen met gerenommeerde partijen en hebben ervaren specialisten in ons team. Dankzij de kennis en contacten die wij bezitten voorzien wij u van het beste advies op maat omtrent de (ver)koop van uw kavel.

  Elke advertentie wordt verspreid onder ons adressenbestand met kopers en verschijnt op onze social media kanalen. Vanzelfsprekend is uw advertentie ook vindbaar in de zoekmachines en krijgt deze een mooie plek op de website. Bent u op zoek naar extra manieren om op te vallen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

  Wat vinden anderen van Grondplatform?