Bouwgrond

Uitgelichte Bouwgrond

Bouwgrond (ver)kopen

Wanneer u uw droomhuis nog niet bent tegengekomen kan het kopen van een bouwkavel een interessante optie zijn. Op deze manier kunt u zelf het huis naar uw dromen bouwen. Er mag in Nederland echter niet zomaar overal gebouwd worden. Dit mag alleen op bouwgrond, dit is door de gemeente is aangewezen als grond waarop gebouwd mag worden. Het is onroerend goed, wat betekent dat het ook een registergoed is en de grond bij wet verplicht geregistreerd staat in het Kadaster. De verkoop kan alleen plaatsvinden door een levering en transport bij een notaris. Vaak wordt bouwgrond verkocht via een makelaar. Door bouwgrond aan te bieden bij Grondplatform.nl voorkomt u onnodige makelaarskosten, u bent uw eigen makelaar.

Bouwgrond kopen via Grondplatform.nl

Als particulier of projectontwikkelaar op zoek naar kavels als bouw- of recreatiegrond? Grondplatform.nl helpt u graag met het vinden van een geschikte kavel voor de juiste prijs brengen u in contact met de verkopende partij. Wij zijn onafhankelijk en staan voor u klaar met objectief advies. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de markt, wet- en regelgeving en het investeringsklimaat.

Zoekopdracht

U kunt natuurlijk regelmatig ons aanbod bekijken maar wij bieden u ook de mogelijkheid een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Wij zullen dan aan de hand van door u opgegeven criteria: grootte, bestemming, regio of plaats, op zoek gaan naar een geschikte kavel. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u als eerste aan de onderhandelingstafel terecht komt.

Bouwgrond verkopen?

Wat vinden anderen van Grondplatform?