Agrarische grond in Bergum

Eigenschappen

Landbouwgrond in Bergum
Oppervlakte: 200m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Plaats: Bergum
Provincie: Friesland

Omschrijving

Een prachtig perceel landbouwgrond te koop in het mooie dorpje Bergum in Friesland. Dit perceel kan in zijn geheel gekocht worden maar het is ook mogelijk kleinere percelen aan te schaffen.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Bergum is een dorp in de Nederlandse provincie Friesland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel en telt 9.780 inwoners. Dit grootste dorp van de gemeente is kleiner dan voor 1930, toen Noordbergum nog onder Bergum viel.

Hier vindt u het bestemmingsplan van Bergum.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 200 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie