Bovenstedwarsweg, Oldebroek

Eigenschappen

Bosgrond in Oldebroek
Oppervlakte: 1776 m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Bovenstedwarsweg
Plaats: Oldebroek
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Mooi perceel bosgrond te koop aan de Bovenstedwarsweg in gemeente Oldebroek. Gelegen tegen de rand van Landall Greenparcs.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Oldebroek is een gemeente in de provincie Gelderland, Nederland. De gemeente telt 23.670 inwoners (1 augustus 2020, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 98,78 km². Hoofdplaats is de gelijknamige kern Oldebroek.

Bekijk de stuctuurvisie van Oldebroek hier.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1776 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder je gegevens achter    Locatie