Evert Kreekweg, Roosendaal en Nispen

Eigenschappen

Agrarische grond in Roosendaal en Nispen
Oppervlakte: 500m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Evert Kreekweg
Plaats: Roosendaal en Nispen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Roosendaal en Nispen, Noord-Brabant. Het perceel is gelegen aan de Evert Kreekweg. Dit perceel kan in zijn geheel gekocht worden of in delen vanaf 250m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Roosendaal en Nispen is een voormalige gemeente in Noord-Brabant, die is ontstaan uit de lage heerlijkheden Roosendaal en Nispen.

In 1996 telde Roosendaal en Nispen 63.844 inwoners. De gemeente had een oppervlakte van 57,66 km². In 1997 werd in het kader van de gemeentelijke herindeling van Noord-Brabant de gemeente opgeheven en ingedeeld in de nieuw gevormde gemeente Roosendaal.

Onderstaand vindt u meer informatie:

klik hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500m²
Prijs € N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie