Heikamp, Cuijk

Eigenschappen

Agrarische grond in Cuijk
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat:Heikamp
Plaats: Cuijk
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Agrarische grond te koop in Cuijk, Noord-Brabant. Gelegen aan de Heikamp. Dit perceel is in zijn geheel te koop of in delen van 250m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Cuijk is een gemeente in het noordoosten van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De hoofdplaats van deze gemeente, het dorp Cuijk, ligt aan de westoever van de Maas en 15 kilometer ten zuiden van Nijmegen.
De huidige gemeente Cuijk is bij de gemeentelijke herindeling van 1994 gevormd door de voormalige gemeenten Cuijk en Sint Agatha, Beers en Haps.

Cuijk heeft een (door Arriva gereden) frequente treinverbinding met Nijmegen, Venlo en Roermond. Ook rijden er in de gemeente verschillende buslijnen van Arriva. Over de weg is de gemeente bereikbaar via de A73.

Onderstaand vindt u meer informatie:
klik hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie