Grond verkopen Terneuzen

Uw grond in Terneuzen verkopen?

Op initiatief van Antonio Klarenbeek, eigenaar van o.a GYG Entertainment B.V. en Lima Holding B.V., is Grondplatform.nl op zoek naar eigenaren van grond in Terneuzen. Antonio is net als u eigenaar van percelen grond nabij de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Hij heeft contact gezocht met Grondplatform.nl, als specialist op het gebied van de aan- en verkoop van grond, om het een en ander in beweging te krijgen rondom de collectieve verkoop van gronden in Terneuzen.

We zijn momenteel druk bezig om de percelen met eigenaar in kaart te brengen en te clusteren met de bedoeling het in zijn geheel aan te kunnen bieden bij belanghebbenden. Lees hieronder meer tekst en uitleg vanuit Antonio zelf.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Bent u eigenaar van grond in Terneuzen en wilt u uw perceel verkopen? Meld u aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen en we houden u op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het initiatief Verkoop Grond Terneuzen (VGT).

  Verkoop Grond Terneuzen (VGT)

  Even een korte introductie: mijn naam is Antonio Klarenbeek, 53 jaar, woonachtig in het Twentse Goor en ik ben net als jullie eigenaar van percelen grond nabij de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Tien jaar geleden heb ik, op basis van de mooie bespiegelingen van het inmiddels al lang ter ziele gegane Strategisch Vastgoed, geïnvesteerd in akkerbouwgrond aldaar met de bedoeling een leuk rendement te realiseren als aanvulling op mijn pensioen.

  In die tien jaren is er nooit fatsoenlijke en eerlijke feedback gegeven over de ontwikkelingen (of het gebrek daaraan) rondom dit gebied en waarschijnlijk zou dit nog tien jaar zo blijven als niemand iets doet…

  Ik heb daarom de knoop doorgehakt en ben met diverse belanghebbenden in gesprek gegaan. Dat wil zeggen mensen die, net zoals ik, gronden hebben en er van af willen en partijen die zich bezig houden met de ontwikkeling rondom het havengebied (de gemeente, North Sea Port, projectontwikkelaars, etc.).

  Ook heb ik contact gezocht met Grondplatform.nl, handelsplatform met verstand van zaken en specialist op het gebied van aan- en verkoop van grond, een samenwerking aangegaan met als doel uiteinde­lijk het een en ander in beweging te krijgen.

  Geclusterd aanbieden bij belanghebbenden

  In eerste instantie kijken we naar het gebied in de punt beneden de Hoekseweg/Westelijke Kanaalweg/Knol, maar zullen we ook de percelen buiten dit gebied in kaart en onder de aandacht brengen.

  Omdat door corona de activiteiten voor mijn bedrijf GYG Entertainment B.V. op een laag pitje staan, heb ik de mogelijkheid om mijn medewerkers in te zetten voor dit project. We zijn inmiddels druk bezig om de percelen met eigenaar in kaart te brengen, te clusteren met de bedoeling het in zijn geheel aan te kunnen bieden bij belanghebbenden.

  Zoals het er nu naar uit ziet zal het lastig zijn om de percelen individueel verkocht te krijgen. North Sea Port heeft namelijk geen interesse om met zoveel particuliere grondeigenaren om tafel te gaan zitten. Daarom wil ik met uw permissie proberen om de gronden, zonder tussenkomst van malafide grondhandelaren, voor een realistisch bedrag verkocht te krijgen. Hiervoor is inmiddels de Stichting Verkoop Grond Terneuzen opgericht (VGT). Meer informatie vindt u hier.

  Bij interesse vult u in het formulier hierboven uw gegevens in. Wij zullen u dan van tijd tot tijd d.m.v. nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

  Wat vinden anderen van Grondplatform?

  Menu