Keppelerdijk, Enschede

Eigenschappen

Landbouwgrond in gemeente Enschede
Oppervlakte: 1500m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Keppelerdijk
Plaats: Lonneker
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Mooi perceel landbouwgrond te koop in Lonneker, gemeente Enschede. Gelegen aan de Keppelerdijk. Dit perceel is in zijn geheel te koop of in delen van 250m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Lonneker is een dorp dat met 1770 inwoners sinds 2008 tot de gemeente Enschede behoort. Het vliegveld Twente ligt op het grondgebied van de oude gemeente Lonneker en ligt dus nu in de gemeente Enschede. Enschede is de afgelopen decennia flink gegroeid. Met de komst van een mogelijke burgerluchthaven op vliegveld Twente zal de behoefte naar grond toenemen. De propositie ligt daarmee in een interessant gebied.

Lonneker is een dorp in de gemeente Enschede met 1770 inwoners. Het dorp ligt ten noorden van Enschede in de regio Twente. Tot 1934 was Lonneker een zelfstandige gemeente. Lonneker heeft geen eigen postcode. In het postcodeboek valt het dorp onder de plaatsnaam Enschede

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1500m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie