Klif, Grouw

Eigenschappen

Agrarische grond in Grouw
Oppervlakte: 500m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Klif
Plaats: Grouw
Provincie: Friesland

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop in Grouw, Friesland. Dit perceel is gelegen aan de Klif en is in zijn geheel te koop of in delen van 250 m2.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Grouw (officieel, Fries: Grou) ligt in de gemeente Leeuwarden, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten zuiden van Leeuwarden, ten westen van Drachten, ten noorden van Heerenveen en ten noordoosten van Sneek. De dorpskern ligt ten westen van het Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal en ten oosten van de A32 en de spoorlijn Zwolle-Leeuwarden. Het deelt samen met Irnsum een treinstation, station Grou-Jirnsum.

In 2020 telde Grouw 5.760 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen Gotum, Hofland en Zuiderend. Verder kent het onder meer het eiland De Burd, dat onderdeel is van het Nationaal Park De Alde Feanen. Het dorp heeft meerdere havens aan het Pikmeer en een haven op het eiland De Burd.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 500 m²
Prijs N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie