Maasboulevard, Maastricht

Eigenschappen

Bosgrond in Maastricht
Oppervlakte: 250m²
Prijs: T.E.A.B. k.k.

Adresgegevens

Straat: Maasboulevard
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg

Omschrijving

Mooi perceel bosgrond te koop aan de Maasboulevard in Maastricht, Limburg.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Maastricht is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 119.447 inwoners. Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg. Maastricht is ontstaan bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Maas, waaraan het zijn naam te danken heeft.

Klik hier voor de structuurvisie van Maastricht

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 250 m²
Prijs T.E.A.B. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter


    Locatie