Meirestraat en Puitenbroekstraat, Roosendaal en Nispen

Eigenschappen

Landbouwgrond/speculatiegrond in Roosendaal en Nispen
Oppervlakte: Twee percelen van ieder 285m²
Prijs: N.O.T.K.

Adresgegevens

Straat: Meirestraat en Puitenbroekstraat
Plaats: Roosendaal en Nispen
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop in Roosendaal en Nispen, Noord-Brabant. Het perceel is gelegen aan de Meirestraat en Puitenbroekstraat. Het zijn 2 percelen, ieder 285m2, direct gelegen aan bovengenoemde straten. Mocht u interesse hebben in beide of ieder, vernemen wij dit graag.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Roosendaal en Nispen is een voormalige gemeente in Noord-Brabant, die is ontstaan uit de lage heerlijkheden Roosendaal en Nispen.

In 1996 telde Roosendaal en Nispen 63.844 inwoners. De gemeente had een oppervlakte van 57,66 km². In 1997 werd in het kader van de gemeentelijke herindeling van Noord-Brabant de gemeente opgeheven en ingedeeld in de nieuw gevormde gemeente Roosendaal.

Onderstaand vindt u meer informatie:

klik hier

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte Twee percelen van ieder 285m²
Prijs € N.O.T.K.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie