Nieuweweg, Heukelum

Eigenschappen

Landbouwgrond in Heukelum
Oppervlakte: 1000m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Nieuweweg
Plaats: Heukelum
Provincie: Gelderland

Omschrijving

Prachtig perceel agrarische grond te koop aan de Nieuweweg in Heukelum, Gelderland.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden

De locatie

Heukelum is een kleine stad in de gemeente West Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalige Zuid-Hollandse gemeente. Het is gelegen aan de zuidelijke oever van de rivier de Linge en telt 2.260 inwoners (1 januari 2020), van wie 600 in de oude kern. Van 1986 tot 2019 behoorde Heukelum tot de gemeente Lingewaal, daarvoor was het een zelfstandige gemeente.

Heukelum is bekend vanwege het uit begin 16e eeuw daterende kasteel Merckenburg. Heukelum ligt in de Tielerwaard die het meest westelijke deel van Gelderland vormt tussen de rivier de Linge en de rivier de Waal. Heukelum is een oudere nederzetting dan Asperen.

Klik hier voor meer informatie.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1000 m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter

    Locatie

    Menu