Oude Weerterweg, Baexem

Eigenschappen

Agrarische grond in Baexem
Oppervlakte: 1131m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Oude Weerterweg
Plaats: Baexem
Provincie: Limburg

Omschrijving

Mooi perceel agrarische grond te koop aan de Oude Weerterweg in Baexem, Limburg.

Perfect als investering of voor eigen gebruik. U kunt het gebruiken voor land- en tuinbouwdoeleinden of het houden van vee. Agrarische grond kopen als investering kan onder andere interessant zijn omdat het verpachten van de grond vanwege de lage rentestanden meer rendement oplevert dan het geld op uw spaarrekening houden. Door zelf te beleggen in de aankoop van grond kunt u een goed rendement verwachten. De trend van de laatste jaren vertoont een continue waardestijging van de gronden.

De locatie

Baexem is een kerkdorp gelegen in Midden-Limburg in de Nederlandse gemeente Leudal. Leudal is een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg die op 1 januari 2007 is ontstaan uit de gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer. De gemeente telt 35.681 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van bijna 165 km². Het gemeentehuis staat in Heythuysen.

De naam Leudal is ontleend aan het natuurgebied dat tussen de kernen Heythuysen, Roggel, Haelen, Nunhem en Neer gelegen is. Dit gebied is ontstaan door erosie door het beekje de Leu.

Belangrijke verkeersaders zijn de A2 (E25) en de N273, N275, N279, N280.

Klik hier voor de structuurvisie van Leudal.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1131m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie