Ravensdel, Zeeland

Eigenschappen

Bosgrond in Zeeland
Oppervlakte: 3780m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Ravensdel
Plaats: Zeeland
Provincie: Noord-Brabant

Omschrijving

Prachtig perceel bosgrond te koop gelegen te Zeeland, Noord-Brabant.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Zeeland is een dorp in de gemeente Landerd, gelegen in de Peelrand in het oostelijke deel van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is een bedevaartsoord van de heilige Cornelius, die in het bijzonder wordt vereerd in de plaatselijke parochiekerk van de heilige Jacobus de Meerdere.

In 2020 telde het dorp 6.740 inwoners, dit is inclusief buurtschappen. Zeeland heeft een oppervlakte van 29,75 km² (inclusief het Oventje). Exclusief het Oventje bedraagt de oppervlakte 27,38 km².

Klik hier voor de structuurvisie van de gemeente Landerd.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 3780m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie