Stouweweg, Ommen

Eigenschappen

Bosgrond in Ommen
Oppervlakte: 1860m²
Prijs: N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Stouweweg
Plaats: Ommen
Provincie: Overijssel

Omschrijving

Prachtig perceel bosgrond te koop aan de Stouweweg in Ommen, Overijssel.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Ommen is een gemeente in de Nederlandse provincie Overijssel. Ommen telt 18.179 inwoners (1 augustus 2020, bron: CBS) op een oppervlakte van 181,98 km². Ommen heeft daarmee een bevolkingsdichtheid van 97 inwoners per vierkante kilometer, de laagste van alle gemeenten van de provincie Overijssel.

Klik hier voor de structuurvisie van Ommen.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie