Swalmdal, Swalmen

Eigenschappen

Bosgrond in Swalmen
Oppervlakte: 1155m²
Prijs: €N.O.T.K. k.k.

Adresgegevens

Straat: Swalmdal
Plaats: Swalmen
Provincie: Limburg

Omschrijving

Mooi stuk bosgrond te koop aan het Swalmdal in Swalmen, gemeente Roermond.

Door zelf te beleggen in de aankoop van bosgrond kunt een goed rendement verwachten. Of u nou besluit om het bos gewoon bos te laten, of dat u kijkt naar andere mogelijkheden voor meer rendement, de trend van de laatste jaren vertoond een continu waardestijging van de bosgronden.

Heeft u altijd al eens uw eigen stukje bos willen hebben? Perfect als investering of voor eigen gebruik. De waarde van bosgrond neemt toe, de afgelopen jaren steeg het jaarlijks met ongeveer 3%. Hierdoor is het kopen van bosgrond een goede belegging. Daarbij geniet u wanneer u een stuk bosgrond bezit van diverse belastingvoordelen; het telt namelijk niet mee als vermogen. Daarbij is bosgrond in Nederland schaars, er wordt veel opgeofferd voor de bouw van wegen, woningen etc. Door een eigen stuk bosgrond te bezitten draagt u bij aan het behoud van de natuur in ons land. Bent u graag recreatief bezig in het bos of zoekt u er uw rust en ontspanning? Wanneer u een eigen stuk bosgrond bezit kunt u dit doen wanneer u wilt.

De locatie

Swalmen is een plaats, voormalige gemeente en een Stadsdeel in Nederlands-Limburg, die sinds 1 januari 2007 bij de gemeente Roermond hoort. Swalmen is gelegen tussen Roermond en Venlo, wordt in het westen begrensd door de Maas en in het oosten door de Duitse grens.

Klik hier voor het bestemmingsplan.

Zit uw ideale kavel er niet tussen en wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe plaatsingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wilt u informatie in het algemeen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Oppervlakte 1155m²
Prijs €N.O.T.K. k.k.

Interesse

Geïnteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter    Locatie